Teodora Ionașcu

De pasiune, Avocat

”Îmi plac provocările, îmi place să construiesc, sunt om de acțiune și sunt un om care își asumă multe riscuri.

În anul 2009 am început Facultatea de Drept și tot de atunci am început și munca în domeniul juridic. 

Sunt convinsă că mi-am descoperit vocația și că profesia de avocat mi se potrivește perfect, iar atunci când faci ceea ce îți place și este pentru tine, ești un om fericit și fiecare zi de muncă îți umple sufletul de bucurie, iar uneori nu realizez când a trecut ziua.

Pot spune că avocatura este asemeni unui sport de performanță, iar dacă nu ești dispus să depui un efort constant pe termen lung, mai bine alegi altceva.

Pentru a fi antreprenor în avocatură, ca și în orice alt domeniu, trebuie să-ți placă ceea ce faci, chiar dacă este un clișeu”.

 

Este specializată în litigii civile şi comerciale. Oferă consultanță juridică în domeniului dreptului civil, comercial, insolvență, contencios administrativ și fiscal și GDPR.

Are o bogată experiență ca avocat litigant, gestionând litigii complexe care s-au derulat pe parcursul mai multor ani precum și numeroase dosare de insolvență, fiind și practician în insolvență, Filiala UNPIR București.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu”, Bucureşti (2012) și este titulară a unui Master în Dreptul afacerilor și membru în Baroul București.