Teodora Ionașcu și asociații

De pasiune, Avocat

Avocatura din pasiune este ceea ce facem încă din prima zi in care am intrat în cea mai nobilă dintre toate profesiile juridice și ne punem în slujba fiecărui client toată priceperea, toate cunoștințele, toate abilitățile dobândite de noi, pentru a putea avea rezultate peste așteptările acestuia, întrucât scopul nostru este de a avea permanent clienți mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de noi.

Pentru noi fiecare client este important și tratat cu maxim profesionalism, iar fiecare speță este o provocare deoarece întotdeauna ne dorim să găsim soluția câștigătoare pentru cei care ne-au acordat încrederea lor.

Echipa noastră activează în principal în ariile de drept civil, comercial, GDPR, insolvență și drept societar, contencios-administrativ. În egală măsură, oferim servicii de consultanță juridică, dar și servicii de reprezentare în instanță.

Întrucât clientul reprezintă punctul nostru central de interes acesta trebuie să știe că ne asumăm să îi apărăm cu responsabilitate și eficiență toate drepturile și interesele sale și fiecare primește consultanță juridică personalizată și adaptată la situația sa particulară.

Pentru a facilita reușita activității noastre, colaborăm cu profesioniști din toate ariile conexe domeniului nostru de activitate, astfel încât pachetul de servicii pe care îl propunem să fie unul complet.

Printre clienții noștri se află importante companii din Romania care activează în diverse domenii, consultanți de top în ariile lor de practică, atât prestatori de servicii de multiple tipuri, cât și producători sau importatori de produse.